Dawn Welsh Empire

virtuaalihevonen


Nimi Dawn Welsh Empire, Empire Rotu, sukupuoli welsh D (cob), ori
Syntymäaika 04.11.2016, ikä
Säkäkorkeus 147 cm
Rekisterinumero VH00-000-0000 & SPC-000-000 Omistaja Vivian VRL-14398
Painotus yleis, he A/re 100cm Kasvattaja Paraatiponit

00.00.0000 Meriitit tähän!

Dawn Welsh Empire on energinen ja hyväntuulinen ori, joka rakastaa olla esillä. Emppa viihtyy huomion keskipisteenä ja nauttii näyttelyissä ja kilpailuissa esiintymistä. Luonnekin on täys kymppi, siis täydellinen paketti jalostukseen ja kilpailemiseen!

Hoitaessahan Emppa on oikea kultamussukka, koko ajan touhuamassa hoitajansa kanssa. Se kuitenkin tylsistyy hoitotilanteissa hyvin nopeasti, joten se pitää enemmän yhdessä puuhailemisesta kuin harjattavana olemisesta. Treenaamaan lähdettäessä se kannattaakin hoitaa nopeasti, jotta välttää ylimääräisen häsläyksen. Mitään "pahaa" se ei siis missään nimessä tahalleen tee, uteliaisuuttaan ja tylsistyneisyyttään vain aiheuttaa häslinkiä.

Ratsuna Empire on herkkä ja energinen. Mikään ruutitynnyri se ei kuitenkaan ole, vaan malttaa odottaa ohjeita ja toimia niiden mukaan. Joskus se on turhan varovainen ottaakseen apuja vastaan, eikä se silloin oikein tiedä mitä tehdä ja jää steppailemaan paikoilleen. Johdonmukaisella ja rauhallisella ratsastajalla ori toimii tilanteessa kuin tilanteessa. Kouluratsastus on Empiren heikoin osa-alue, juurikin tuon ylivarovaisuuden takia. Muuten se sopii hyvin kouluaitojenkin sisälle, sillä sen liikkeet ovat hyvin lennokkaat ja welshimäiset. Etenkin sen irtonainen ja tahdikas ravi on hienoa katseltavaa!

Esteillä Emppa innostuu ihan toden teolla! Toisinaan sitä voi olla hankala pitää ravilla edes ravipuomeilla, eikä se tunnu hidastavan sitten millään. Hyppytyyli sillä on hyvä, se ei hyppää turhan korkealle vaan kerää jalkansa niin etteivät ne pudota puomia. Joskus ori saattaa tosin olla niin hätäinen, ettei yksinkertaisesti ehdi kerätä jalkojaan, jonka seurauksena ottaa puomin alas. Siksi esimerkiksi kilpailuissa se täytyy ratsastaa verryttelyssä hyvin avuille, jotta radalla ei käy sellaista!

Emppa pitää myös maastoilusta. Se on oikea rämäpää, joten sitä ei hidasta kuralätäköt tai vesilammikot, niistä mennään rytinällä läpi! Se ei pelkää juuri mitään, vähän saattaa jännittää vaikka jotain isoa rekkaa tai puukasaa, mutta hetken tuhahtelun ja steppailun jälkeen kyllä yleensä menee ohi ihan rauhallisesti. Maastoon se vaatii kokeneemman ratsastajan energisyytensä vuoksi ja mielellään myös toisen ratsukon, jonka perässä se voisi mahdollisesti kulkea.

Kilpailupaikalla Empan täytyy ihan ensiksi ilmoittaa kovaan ääneen, että on saapunut paikalle. Sen jälkeen alkaa armoton häsläys ja steppailu, se ei millään malttaisi seistä paikoillaan kun ympärillä on muita hevosia. Muuten se käyttäytyy oikein asiallisesti, eikä sitä kovin usein tarvitse hävetä! Kuten sanottu, ori tykkää esiintyä, joten radalla se tekee aina parhaansa ja vielä vähän enemmän!

i. Edrychawdr Dawn KTK-I ii. Eochaidh Dawn iii. Easconn Dawn VWY-II
iie. Criallt Daere
ie. Criallt Epona iei. Criallt Aled
iee. Criallt Emlyn
e. Criallt Welsh Parade ei. Cedion Arglwydd eii. Cedion Cadomedd VWY-II, YLA2
eie. Ch Anfarwol Ariella YLA2, VWY-II, KTK-III
ee. Criallt Welsh Princess eei. Criallt Amerawdwr
eee. Criallt Welsh Model

Jälkeläiset
s. 00.00.0000 - Nimi linkki
s. 00.00.0000 - Nimi linkki
s. 00.00.0000 - Nimi linkki
s. 00.00.0000 - Nimi linkki

Kilpailukalenteri

07.04.2017 - 100 cm - Savage - 2/30
04.04.2017 - 100 cm - Savage - 1/30
20.03.2017 - Helppo A - Kevolehto - 3/50
15.03.2017 - Helppo A - Kevolehto - 4/50

Valmennukset

09.09.2016, kirjoittanut ----.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus eget ligula in tortor dignissim ultricies id sed enim. Donec et mauris vitae lorem sodales bibendum. Nulla consequat mi risus. Etiam maximus ipsum non neque tincidunt porta. Phasellus eleifend interdum arcu a lobortis. Donec eu eleifend nulla. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Curabitur elementum tortor est, eget semper nulla vestibulum nec. Nulla at iaculis elit, et mattis mauris. Integer faucibus ligula turpis, ut tristique tortor dictum in. Morbi tincidunt nibh quis elit porttitor facilisis. In lobortis elit vitae elit ullamcorper, quis sollicitudin nunc tincidunt. Aenean sed orci blandit, sagittis odio eget, commodo metus. Pellentesque dictum arcu non metus dictum, et condimentum sem varius. Nullam eleifend, dolor a tempor imperdiet, nibh risus sodales diam, sed fringilla nibh mauris quis mauris. Ut a nunc sodales, feugiat diam eget, convallis purus. Vivamus venenatis ligula eget tortor tempus posuere.

Päiväkirja

09.09.2016, kirjoittanut ----.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut viverra ultricies massa non ultricies. Duis pharetra lectus et pellentesque dapibus. Aenean vulputate ante nec mi sollicitudin, in ultricies ligula lacinia. Nunc aliquet tellus sed neque blandit, at rhoncus nunc iaculis. Vivamus ut nisi quis augue ultricies tempus. Duis nec suscipit libero, ac dapibus velit. Suspendisse sit amet sapien sed diam congue tristique. Morbi ornare volutpat porttitor. Aenean scelerisque ligula ac porta convallis. Curabitur pretium dolor lorem. Pellentesque aliquam interdum ante, eget elementum neque vulputate quis. Vivamus ullamcorper, magna non facilisis gravida, turpis massa rutrum ligula, quis mattis augue lorem non ligula. Curabitur dapibus imperdiet purus. Nam velit augue, pretium ut elit in, molestie congue est.

Aenean vel quam lacinia, feugiat mi a, volutpat nibh. Vivamus et tincidunt dui. Cras dui urna, euismod eu justo facilisis, tristique consectetur augue. Praesent pharetra urna at scelerisque sodales. Quisque faucibus sem eu enim elementum dignissim. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin non elit nisi. Aenean interdum lectus arcu, quis sodales mi facilisis a. Maecenas at justo tincidunt, pharetra massa eget, ullamcorper justo. Nam feugiat, justo et venenatis hendrerit, turpis metus mattis nisl, porta bibendum neque justo ac turpis. Nam viverra ante a arcu sollicitudin, eget laoreet ante ornare. Cras at dui at tellus accumsan condimentum.

Shinevalley Welsh